17 April 2007

N-am dormit de la RedBull

Sambata am fost cu B la un party. Am baut Red Bull separat de Absolut. Nu prea fac asta, ma rog, nu fac asta deloc. Nu am baut mult, chiar mult mai putin decat de obicei iar Red Bull am baut 2 cutii. Doar ca nu le-am dansat si agitat ci le-am stat pe scaun la masa (le = pe ele pe cutiile :P).

Am ajuns acasa si am incercat sa dorm. M-am chinuit ore in sir sa dorm (ceea ce pentru mine stiti ca e o raritate). Atipeam ... ma trezeam, iar atipeam iar ma trezeam, plus niste dubiosenii de vise. M-a mirat pentru ca asta beau de fiecare data (doar ca impreuna nu separat) si nu am probleme de genul asta. B in schimb, se plange mereu de efectele adverse ale RedBull-ului asupra somnului.

Acum am dezvoltat teoria cum ca RedBull-ul nu te lasa sa dormi daca nu il agiti inainte cu un dans doua trei si cu mai multicel alcool.

Acum am 2 intrebari:
  1. Ati avut probleme cu somnul de la RedBull si daca da cand?
  2. Ce parere aveti de teoria cu RedBull-ul dansat vs. RedBull-ul nedansat?

5 comments:

Anonymous said...

Tare asta cu redbull-ul dansat si nedansat! :)
Dar nu cred ca e relevant. Nici eu nu dorm aproape deloc dupa ce beau redbull, indiferent de 'modul de administrare'. Cred ca d-aia sunt asa de obosita in weekenduri! :)

Alexandru said...

@ maria

Daaa. Clar.... Asta e explicatia. Ca sa stim si noi de ce simti nevoia de a te intinde.

Anonymous said...

Dar cum de ai putut sa stai jos?
Chiar daca e dansat, uneori eu nu pot sa dorm. Inca nu stiu daca e de la RedBull sau de la atmosfera petrecerilor.

Alexandru said...

C'Mon. Nu ti s-a intamplat niciodata sa iesi dar sa nu se lege treaba? Plus ca pe la un 2 asa a trebuit sa renuntz la Absolut&RedBull si sa trec la sandwichuri si muuuulta apa plata ca sa pot sa conduc si sa aduc masina acasa.

Oricum. Dubios. Eu dorm ca trenu' in gara. Dorm si cu aspiratorul pornit in camera (true story). Deci de aia zic, poate pentru ca nu l-am dansat.

Anonymous said...

@ Alexandru ref. "...pe la un 2 asa a trebuit sa renuntz la Absolut&RedBull si sa trec la sandwichuri si muuuulta apa plata ca sa pot sa conduc si sa aduc masina acasa."

And you are sooooo not gonna let me forget, are ya? O data m-am facut eu si nu tu. O singura data...