15 December 2006

Pinguinii de la IDM Wellness

Asa dupa cum stiti, ma duc la sala la idmul. Foarte frumos. Aseara pe la 12 mi-am dat seama ca m-am transformat in pinguin. Care e faza?

Imi amintesc de pe vreme in care nu mergeam la sala si IDMul era doar locul de biliard la care stateam la cozi interminabile ca sa ne luam si noi o masa ca vedeam in sala o gramada de oameni care se plimbau ca prostii printre aparate. Ce aiurea ma gandeam eu, astia sigur sunt fitzosi, ete ca vin la sala si dupa ce dau o carutza de bani stau si o freaca aiurea.

Aseara eram in una din pauzele interminabile. Duda e ca tre sa faci cateva repetari dintr-un exercitiu si ai obtzinut o serie. Dupa o serie de 10-15-20 de repetari tre sa faci o pauza de cam doua minute in care sa lasi muschiul sa se hodineasca. In aceste doua minute lumea se plimba de nebuna printre aparate, ce dreaq sa faci.

Ei bine, aseara era mai aglomerat decat de obicei la ora 11.30, sa tot fi fost vreo 10 persoane. Ideea e ca nu stiu cum s-a facut, dar toata lumea lucra in acelasi timp si faceam pauzele, evident ,tot cam in acelasi timp. In pauze ne plimbam cu totii in coloana, dar la o distanta confortabila intre aparate. Parca eram niste pinguini din aia de la Discovery, care se plimba asa in grup facand nu stiu ce (cred ca fac totusi ceva, nu cred ca se plimba de pomana).

Atunci mi-am amintit de cum ziceam eu de aia care se plimba ca sunt batutzi in cap. Ei bine, dragul meu Alexandru, nu erau/sunt batutzi in cap, faceau/fac pauze intre serii.

5 comments:

Anonymous said...

- Cum face pinguinul mami?
- Sa-l intrebam pe Alex puiule, el trebuie sa stie...
- Alex, cum face pinguinul? Oi oi?
- Nu draga... "Oi oi" auzi...
- Crr crrr?
- Eee, na! Bineinteles ca nu, zice Alex. Pinguinul face, citez: "1,2,3,4,5,6,7,8 si 1,2,3,4,5,6,7,8. Si schim-bam apa-rat si 1,2,3,4,5,6,7,8 si 1,2,3,4,5,6,7,8. Hai si la abdominala 3 serii si gata."

Alexandru said...

1st. 1,2 ... 20
2nd. nu schimbam aparatul facem 4-5 serii si apoi schimbam aparatul
3rd. la abdomen facem minim 250 de repetari (3 serii minim pe 5 grupe de muschi).

Anonymous said...

Draga pinguinule,

Bine ai revenit! Ma speriasem fiindca credeam ca ai renuntat la blog.
But, u'reeeeeee backkkkkkkk!!!

Anonymous said...

Salut karmina carcotina!;)
Sala, yeah, yeah...whatever...
Acolo poate pinguinu' sa iasa din apa? Cat il costa?
In traducere: piscina e? Daca da, cat e abonamentul/intrarea? Si foarte important (daca e, evident): arata bine?

Alexandru said...

Despre preturi:
1. te inscrii pe lista de asteptare si astepti sa iti vina randul la inscriere. deci e de asteptat. acum lucreaza la a doua zona de sport motiv pentru care au mai deblocat inscrierile. e o lista lunga de vreo 2000 de persoane si inscriu cate 10-15 pe zi. dar trebuie sa te inscrii ca sa fii pe lista. dupa ce termina si piscina semiolimpica vor da drumul la inscrieri mai masiv, dar tot in ordinea inscrierilor.
2. detalii despre preturi aici:
http://www.idmclub.ro/cum-devin-membru.html - detalii despre pret.


Cum arata piscina? Ete ce zic ei:
Dimensiuni: 14 x 6.5 m. Adancime: 1.43m la margine -1.53 m în centru. Temperatura: 30-31 grd.Celsius. Concentraţia clorului: 1-3 ppm (conform standardelor Europene şi naţionale).

Dotata cu cele mai moderne instalaţii automate de menţinere a calitaţii şi a temperaturii apei, ea este recirculata şi filtrata în permanenţa. Zilnic, la ora 9 şi la ora 17 se fac teste pentru a verifica toţi parametrii apei. Modelul ales, a fost de piscina cu deversare permanenta placata cu gresie speciala, singurul acceptat pentru utilizare publica de ţarile CE.

Piscina este dotata cu 10 aparate profesionale de înot contra curentului.
----

Eu pot sa adaug ca e in general f liber la piscina.