06 December 2006

BLOG OFFF

Mai tzineti minte postul cu am fantome din casa mea.

Ei bine aseara m-au vizitat again. Dormeam si eu ca omul si m-am trezit sa beau apa. Ce sa vezi vad umbrele de pe hol. Fac rpd sinapsa si zic iar s-a intrerupt curentul. Ma amuz in sinea mea de paranoia in care am trait cateva saptamani si ma culc.

Inainte sa adorm ma gandesc: tre sa scriu pe blog despre asta. Culmea e ca dimineata cand m-a trezit N cu un al treilea telefon (pe primele doua i le respinsesem si ea tot insista), mi-am amintit. Dupa care m-a lovit: BLOG OFFF!!!!! Asta e revolutia blogurilor nene. Sa te trezesti din somn sa bei apa si sa iti amintesti de ceva pentru a scrie pe blog. I'm sick.

6 comments:

Anonymous said...

OFF as in "nu mai scrii pe blog"?

Alexandru said...

OFF as in am luat-o pe calea pierzanei.

Anonymous said...

Deci ai avut fantome sau nu? Ce era cu umbrele? Ca ai al lasat-o in coada de peste

Alexandru said...

Umbre mah, cum vazusem atunci cand credeam ca sunt fantome. Cat dormeam se oprise curentul si cand a revenit, televizorul a pornit de kpul lui. Deci nu am fantome. Pe hol erau umbre de la TVul din sufragerie.

Iar sunt incoerent? :P E de la viata agitata de la birou. Nu ma lasa sa ma concentrez

Anonymous said...

Aha si mie mi se intampla asta=))
Ma gandesc la o chestie si zic: ia sa bag, vere, pe blog:))
Zici tu ca e grava?
Cand ne internam si unde?
Pot sa ma internez in casa aia de 75 meleoane de euro? Numai acolo m-as face bine!:D

Anonymous said...

Iti sugerez sa faci o categorie numita 'Twin Peaks' si in fiecare saptamana sa iti alegi o noapte in care sa scrii despre fantomele de la tine din casa. Eu una, n-as mai da bani la Multiplex sa vad filme de groaza daca tu ai persevera cu posturile scarry! Me likey!!!