30 November 2006

Am fantome in casa...... NOOOOOT

Acum vreo doua saptamani dupa ce am stins PC-ul m-am dus sa fac nani. Eu nu adorm imediat motiv pentru care ma gandesc la tot felul de prostii. Cum stateam eu si ma gandeam am inceput sa aud voci. "Nu, nu, nu ai nici o fantoma in casa, esti nebun, te uiti prea mult la Discovery" mi-am zis eu. Doar ca vocile nu incetau. Am zis poate sunt de afara, m-am concentrat si mi-am dat seama ca nu sunt de afara. Partea nasoala e ca nu intzelegeam ce ziceau. Pret de vreo 2 minute, cat m-am panicat maxim, am stat cu fata la perete si cu perna in brate (la propriu). Dupa care mi-am dat seama ca vocile vin din casa, din sufragerie. Mi-am luat inima in dintzi si am zis ca ma duc sa vad care e faza. Plecati din casa mea, fantome nesimtzite (am vazut eu la Discovery, ca asa tre' sa le fac, if case of contact). Pe hol am vazut lumina TV-ului din sufragerie. M-am panicat si mai tare. TV-ul pe care eu stiam sigur ca l-am inchis, era pornit. Pe masura ce mergeam pe hol zic: sunt douaa variante ori vad un cerc si imi suna telefonul si imi zice mai ai 7 zile (parca e destinul care vrea sa imi demonstreze ca Nick a avut dreptate si eu nu: The Ring este un super film) saaau si mai rau il sting si cand ma intorc in camera mi se intampla ceva rau si mor. Era National Geographic, nu era nici un cerc. Am ajuns in camera si n-am murit.

A doua zi ii povestesc lui B.
Eu: Hai sa iti spun una tare!
B: Baga!
Eu: Am fantome in casa!
B: Get out of here =))
Eu: Nu, nu. Pe bune. Mai tzii tu minte povestirile lui Nick cu fantomele de la casa lui de la tzara. Ei bine.... eu le am in Bucuresti la mine in sufragerie.
si ma apuc si ii povestesc lui B toata intamplarea

Ma rog, am concluzionat ca nu stim ce s-a intamplat. Am exclus varianta de a programa televizorul sa porneasca singur, pentru ca nu stiu sa fac asta. Este unul din acele mistere nerezolvate.

In acest timp am tot trait cu senzatia ca fenomene paranormale se petrec la mine in casa. Nu sunt foarte panicos de felul meu, dar asta cu paranormalul pe cat de curios ma face pe atat de mult ma sperie. Sa experimentam paranormal DA, sa vina paranormalul la mine in casa NU.

Ieri seara am intzeles care era fenomenul (para)normal.
Deci. In timp ce eram la PC s-a intrerupt curentul pret de 15 secunde. Cand a revenit, televizorul, care era stins, a pornit singur. Doar ca eu nu am facut sinapsa. Peste vreo ora m-am culcat si mi-am plus telefonul la incarcat. Dupa max 5 minute a scos un bip si s-a aprins aratandu-mi ca se inarca (asa face cand il bag in priza la incarcat). Zic fuck, iar s-a intrerupt curentul. Doar ca TV-ul iar a pornit. Pe drum spre sufragerie, intuneric fiind si zarind doar lumina de la TV, am facut sinapsa cu fantomele mele.

Asa ca draga B, nu am fantome. Si Nick ... ma mai gandesc daca vreau sa le cunosc pe fantomele alea de tot ziceam eu: vreau sa le vad, vreau sa le vad.

20 comments:

Anonymous said...

=))
Nick, tu ce fantome ai?
Cred ca am si eu fantome in casa, hai sa le facem cunostinta! Si pe urma le punem la dispozitie o noua casa (stiu eu una) sa o bantuie in voie:)

Anonymous said...

locke,
nu glumi cu lucrurile astea, serios

alexandru,
partea proasta e ca desi 99% stai linistit ca a fost tv-ul, a ramas o mica, mica urma de indoiala, de teama, iar data viitoare cand se va intampla ceva asemanator, se va mari. De altfel aceasta frica necunoscut, de lucruri necontrolabile exista in fiecare din noi. Vezi bine ca primul tau gand a fost "am fantome in casa!" nu "cine plm a deschis tv-ul?"

Anonymous said...

Alexandru, chiar ma gandeam la asta zilele trecute cand am patit si eu o chestie asemenatoare. Eu in dormitor, TV-ul deschis.
Dar explicatia mea este ca poate am stins tv-ul si cand m-am ridicat de pe canapea l-am aprins din greseala sau poate l-a aprins Neagra si nu am observat.
Pe de alta parte iti inteleg frica. Si pe mine ma apuca frica atunci cand aud cea mai mica miscare prin casa. Dar eu nu ma gandesc ca am fantome, dahhh!!!
Ma gandesc ca exista o explicatie logica la sunetele din casa - Neagra, sau vantul, sau imaginatia mea. :)

Anonymous said...

Hop sh-asha, Neagra insasi este o fantoma!:D

Nick Warren...pe bune acum, despre ce fantome este vorba?

Anonymous said...

Hahah..ce tare. Vai cat am ras, parca mi te si imaginam cu parul lung si figura ta, ca fetita din The Ring.
Totusi, my advice is ca tot parul scurt te avantajeaza! :)

Alexandru said...

Crezi?

Anonymous said...

Definitly! Iti scot in evidenta ochii si tenul luminos! ;)

Anonymous said...

Fii atent, 50% sa demonstrat ca exista fantome. Nu te speria, ele nu au ceva cu tine si chiar daca sau nu este o coincidenta aceste lucruri. Cum sar fi putu deschide tv-ul singur daca tu lai inchis si sa luat curentul si nu se putea deschide singur am incercat si eu. Nu te speria. Ce ti se poate intampla in cel mai rau caz? Mori?
Mai stii?

Anonymous said...

dar cu vocea pe care ai auzito?

Anonymous said...

tot nu am intels chestia cu tv-ul dar nu mai conteaza dar conteaza vocile pe care le-ai auzit u ??? puteti sa imi explicati ca a zis ca se auzeau din sufragerie shi dca tv-ul tot in sufragerie era care era faza?? tot nu am intels va rog sa imi explicati!

Anonymous said...

copii ascultati de indicatiile date celor de la t.v.nu vizionati filme daca nu aveti varsta corespunzatoare, filmele fac ca imaginatia sa-si faca treaba astfel va ganditi la acele secvente, iar teama un lucru atat de normal in viata unei fiinte isi face aparitia si va tulbura.trebuie sa intelegeti ca civilizatiile mai innapoiate se inchinau la asa zisele spirite,lipsa de ocupatie. majoritatea povestilor despre fantome sunt mentionate in triunghiul bermudelor datorita acelei foste enigme inca o data teama si imaginatia a invins.concluzia nu exista nimic pe fata pamantului care nu poate fi explicat, mai bine credeti in dumnezeu decat in aceste fictiuni inventate in lipsa de respect pentru lumea moderna si ingrosate de mass media pentru obtinerea unor sume de bani in schimbul unor trucaje.

Anonymous said...

mai copii, nu toate fenomenele sunt " fantome" sau mai bine zis entitati ...
in mare parte are dreptate si "Gutas" dar, exista un dar...
eu am trait destule mmm...experiente ...experiente nedorite, destule cat sa ma faca sa pot sa fac diferenta dintre "fantome " si entitati, spirite globulare si fulger globular, dintre o iluzie optica si o interferenta magnetica ( fazele in care masinile si alte obiecte o iau la sanatoasa pe un deal fara sa fie inpinse), si tot felu de chestii inexplicabile....dar cel mai bine e sa mai ajungi si pe la biserica si sa incerci sa ocolesti astfel de ganduri ptr ca fiinta umana dispune de foarte multe capacitati inexplicabile , k de ex. telekinezia, telepatia, dedublarea, teleportarea...etc
nu uitati ca noi dispunem de foarte multe forte dar trebuiesc educate....
si incearca sa nu te mai gandesti la "fantome " ptr ca in acel moment fara sa vrei tu transmiti informatii in jurul tau si e posibil sa atragi o entitate destul de periculosa sau daca ai norocul poate doar una mai curioasa....
mare grija nu te juca

Anonymous said...

well tin sa te felicit pt curajul p care lai avut eu nu ma s fi us sa vad ce este:))da stai sg in apartament????????

Anonymous said...

si nou cercetam 'fenomene strani'si am descoperit o multime de lucruri incearca si tu sa descoperi mai multe noi toti te sustinem

Anonymous said...

mai ,
asculta aici ca singura ta problema este psihicul care genereaza diverse sunete sau actiunui deoarece problema fantomelor ti-a intrat in minte.Sa NU CREZI CA TE FAC NEBUN DEOARECE SI EU AM CREZUT CA AM FANTOME IN LICEU si dupa multe investigari am descoperitca nu exista nimic.
un sfat bun NU TE MAI UITA LA DISCOVERY DEOARECE INFLUENTEAZA PSIHICUL SA ITI FACA NECAZURI.
o fata anonima.

Anonymous said...

okeey...de cate ori nu am patit si eu ca tine:))...sa aud zgomote, se deschide usa deodata...si sa-mi fie frica...nu cred k sunt bantuita...ar fi prea de tot, insa cred in fantome...si sper k sa nu atrag nici una in momentul asta cum spune Anonymus...adevarul e ca existe prea multe fenomene inexplicabile ca sa nu crezi cat de putin in astfel de lucruri...

Namless said...

Nu vreau sa fiu ratutacios sau sa fiu un Know it all! dar ce vorbiti voi aici sunt copilarii .... si am sa va spun de ce
1. o casa bantuita e bantuita din ziua in care te muti pana in ziua in care pleci.... nu vin fantomele azi maine sau poimaine ...
2. o fantoma nu poate actiona electromagnetic(a porni televizorul.. telefonul calculatorul... etc) ci un Poltergeist (in definitie o entitate dezvoltata pe ura si negatie... care poate manipula obiectele.
In concluzie faza cu am casa bantuita nu e posibila in cazurile de fata... eu am experienta in domeniu am avut foarte multe intalniri cu paranormalul dar... pana acum n-am murit deci lasati Hororurile pe cd-uri si in televizor ... ce face Casper... e doar comedie !! if u want more info contact me at no_comment_10@yahoo.com

Anonymous said...

frate daca chiar vrei sa demostezi ca ai fantome in casa pune si tu o camera video si inregistreaza poate asa o sa credem ce ai spus tu.

fenomen straniu said...

aseara am vazut o pula mare pe cer care se invartea in jurul axei sale si ploa cu picuri de sperma

Anonymous said...

What do you guys think about the upcoming 2012?

Planet X Nibiru, if really exists and approaching, can be a big threat to the earth and its people.
Michel de Nostredame predicted some kind of huge space collision that will occur around year 2000.
Will the comet or asteroid really fall in the aegean sea (Greece) and huge tsunami will hit the mount Olympus (2917 metres high).
If he is right and mayans as well, it looks like the end of the world is really close.

I think something is going on alrdy... so many earthquakes in the last year, h1n1,irak....

What do you guys think? Should we worry?