13 November 2007

Curva mea profesionista de 7 ani

Nu ne mai vazusem de cam un an sau oricum ceva de genul asta. In timpul asta a trecut de la un sponsor la altul. Sponsorul de acum e var cu unul de acum vreo 2 ani, intre cei doi aparand unu din state.

Pestele era ca de obicei pe scari cu un pahar sonda in mana. Omul asta arata neschimbat. Aceiasi ochelari cu rama neagra, aceeasi privire din care nu poti sa iti dai seama daca are o seara buna sau o sear area, si aceeasi chelie stralucitoare.

Ea are vreo 7 ani de meserie. Cand a intrat in afaceri arata nemaipomenit, acum e trecuta si obosita dupa parerea mea. Pe masura ce timpul a trecut lumea a inceput sa afle de ea si dintr-o data s-a facut buluc de lume, stateai la coada ca sa intri. Treptat locul meselor a fost luat de baruri(sa poata si clientul sa isi cumpere o bautura), locul scenei de o scara, canapeaua pe care clientii obositi stateau sa isi traga sufletul dupa un exercitiu fizic a disparut si asa mai departe. Singurul lucru care a ramas neschimbat este interdictia de a stationa pe scari si barul de sticla. Aaaa si aerul de sauna umeda de la etaj si sauna uscata de jos.

Culmea e ca desi se schimba de la an la an, ca Madonna asha, lumea vine in continuare la ea ca la Mecca. Totusi se vede treaba ca produce suficient pentru ca pestele se ocupa. A dus-o la chirurgie estetica; i-a bagat niste Botox, i-a facut un lifting pe ici pe colo. Aproape ca nu iti vine sa crezi ca unele locuri au 7 ani de activitate. Totusi stau sa ma gandesc ca altele nu isi fac atata reclama pe fata. Despre ea tot aud. Hm… eu daca i-as fi peste nu i-as face atata reclama nu de alta dar se aglomereaza de clienti, nu face fata si pleaca clientu’
Oricum raman la parerea mea ca se vinde prea ieftin. De aia vin toti pustii la ea. Altele dau mai scump.

Cam atat. C U in a year or two. Take care.
Me

3 comments:

Anonymous said...

Cine-i?

Alexandru said...

E o metafora.

Anonymous said...

Oricum nu am inteles nimic.