10 May 2007

Femeinism my ass

Eram la Byblos la o pizza si ma duc pana la baie. Ca tot omul arunc un ochi pe panourile de la Oups Media ... si ce vad? O reclama la Cosmopolitan, celebra revista pentru femei emancipate. Nu, nu gresisem usa, doar ca era o reclama la Cosmopolitan gandita pentru barbati.

Printul zicea ceva de genul: Ti-e rusine sa o vezi in costum de baie la plaja? Cumpara-i suplimentul Cosmo Diete si Fitness ca sa o poti duce la mare. Clar pe fata, fara cuvinte ocolitoare.Tare, nu? Asta de la revista care le emancipeaza pe femei si pe cele pe care le-a emancipat deja le sustine. Nu pot sa nu ma gandesc la toate titlurile de genul: Vara asta se poarta soldurile sau Nu te infometa, se poarta posterioarele J.Lo.

Nu stiu daca sa dau vina pe client pt ca a acceptat, pe agentie pentru ca conceput asta sau tot pe planner/i (ii banuiesc pe ultimii ca si in cazul servetelelor demachiante din toaleta de la Plazza).

Girl Power!!! Feminismul e in floare.

2 comments:

Anonymous said...

..as in..'Cu cine mergi la mare? Ea sau boing-ul?' :)))

Anonymous said...

Evo Tv, prima televiziune online din Romania, realizeaza in fiecare zi o rubrica in care sunt prezentate cele mai bune bloguri in viziunea noastra.
>
> Te anuntam ca blogul tau a fost selectat la categoria cele mai bune bloguri astazi.
>
>
> Te invitam pe www.evotv.ro sa te regasesti intre cei mai buni.
>
> O zi buna!
>
> Evo Tv